Οι Υπηρεσίες Μας

Ατομική Συμβουλευτική Ενηλίκων

Είναι μια μορφή θεραπείας που αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους ενήλικες να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους προκλήσεις, να βελτιώσουν την ψυχική τους ευημερία και να βελτιώσουν τη συνολική ποιότητα ζωής τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμβουλευτική για Χωρισμένους Γονείς

Είναι μια εξειδικευμένη συμβουλευτική υπηρεσία που απευθύνεται αποκλειστικά σε διαζευγμένους γονείς που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του χωρισμού, προσπαθώντας παράλληλα να παρέχουν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τα παιδιά τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Μητρική Καθοδήγηση και Ευεξία

Είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης, με την παροχή ενός ασφαλούς χώρου που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει έγκυες γυναίκες και νέες μητέρες να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που σχετίζονται με άγχος, επιλόχεια κατάθλιψη και άλλες ανησυχίες ψυχικής υγείας.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατερίνα Χατζηπέτρου

Η Κατερίνα Χατζηπέτρου είναι απόφοιτος τμήματος Ψυχολογίας του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, ενώ επίσης κατέχει Ανώτερο Δίπλωμα Ιταλικής Γλώσσας (Diploma Superiore della lingua Italiana) από το Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Υπουργείο Παιδείας.

Ο Χώρος Μας

Φιλοσοφία Insight Out

Insight: Ο όρος αυτός αναφέρεται συνήθως στην απόκτηση βαθιάς κατανόησης ή αντίληψης μιας κατάστασης, του εαυτού μας ή των άλλων. Υποδηλώνει μια ενδοσκοπική και στοχαστική διαδικασία που βοηθά τα άτομα να αναπτύξουν αυτογνωσία, σαφήνεια και κατανόηση.

Out: Σε αυτό το πλαίσιο, το “out” θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την ιδέα της έκφρασης προς τα έξω, του ανοίγματος και του μοιράσματος. Υπονοεί ότι οι γνώσεις που αποκτώνται μέσω της θεραπευτικής διαδικασίας προορίζονται να βγουν στον κόσμο, να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή και να μοιραστούν με άλλους.

Φιλοσοφία Insight Out

Ως εκ τούτου, το “Insight Out” θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως μια έννοια όπου τα άτομα εμβαθύνουν στον εσωτερικό τους εαυτό για να αποκτήσουν πολύτιμες ιδέες και στη συνέχεια εφαρμόζουν και εκφράζουν αυτές τις ιδέες στην εξωτερική τους ζωή. Σηματοδοτεί τη διαδικασία της αυτοανακάλυψης, της ανάπτυξης και της μετατροπής της εσωτερικής κατανόησης σε απτές δράσεις ή θετικές αλλαγές.

Συνολικά, το “Insight Out” μεταφέρει την ιδέα της εξερεύνησης του εσωτερικού κόσμου του ατόμου για να αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν για την προώθηση της προσωπικής ανάπτυξης, της ευημερίας και των ουσιαστικών συνδέσεων με τους άλλους.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Ανακαλύψτε τον κόσμο της ανθρώπινης συμπεριφοράς και αντίληψης. Εγγραφείτε τώρα για να εξερευνήσετε τον πλούτο των γνώσεων και να βελτιώσετε την ψυχική σας ευεξία!