Η Ψυχική Υγεία
είναι Προτεραιότητα!
right-arrow (3)
χρηστάκη βασιλεία - σύμβουλος ψυχικής υγείας

Bιογραφικό

Η Βασιλεία Χρηστάκη

είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας. Με αρχικές σπουδές στην Κοινωνική Θεολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνέχισε την εκπαίδευση της με ΜΑ στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (Συνθετική Προσέγγιση) (Counselling and Psychotherapy) από το University of East London στη Μ. Βρετανία. Έχει παρακολουθήσει επίσης το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “ΜSc Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με αντικείμενο μελέτης τη συσχέτιση μεταξύ της επιλόχειας κατάθλιψης και της ΔΕΠΥ στα παιδιά.

"Τι σημαίνει φροντίζω τον εαυτό μου;
Σημαίνει συναντώ τις ανάγκες μου.
Τις αναγνωρίζω, τις αφήνω ελεύθερες να βρουν τη φωνή τους, να εκφραστούν!"

Αιτήματα ψυχοθεραπείας, τα οποία θίγονται στις συνεδρίες.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία​

Στις ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες ο ψυχολόγος συνταξιδεύει με το θεραπευόμενο για να κατανοήσουν, να επεξεργαστούν τα θέματα που φέρνουν το θεραπευόμενο στο γραφείο του ψυχολόγου.

Συμβουλευτική Γονέων​

Η οικογένεια είναι ένα δυναμικό σύστημα με μία πορεία ζωής. Τα μέλη της επικοινωνούν, τους ενώνουν δεσμοί αγάπης και έχουν συγκεκριμένους ρόλους. Στις σύγχρονες κοινωνίες, η οικογένεια έχει τροποποιηθεί πολύ, οι ρόλοι είναι συγκεχυμένοι και οι απαιτήσεις πολλές.

Online Ψυχοθεραπεία​

Η online ψυχοθεραπεία είναι αναγνωρισμένη και αποδεκτή μορφή θεραπευτικής παρέμβασης, και αποσκοπεί στο να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Μείνετε ενημερωμένοι!

Εγγραφείτε στο Newsletter ώστε να λαμβάνετε άμεσα τα νέα μου άρθρα και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις του γραφείου – ομάδες θεραπείας ή συμβουλευτικής, εργαστήρια και σεμινάρια.
Newsletters