Βιβλία αυτοβελτίωσης, βιβλία ψυχολογίας, βιβλία συμβουλευτικής γονέων....Η ομάδα του εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR, σας προτείνει βιβλία με σημαντική έκπτωση, 40% έως 50%.

Οι εκπτώσεις παρέχονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα (μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων). Με παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 40 ευρώ, παρέχονται δωρεάν μεταφορικά, σε όλη την Ελλάδα.

Βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης

Το μονοπάτι της αλλαγής -40%

Ένα βιβλίο γραμμένο για όλους εκείνους τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να αλλάξουν.

Μέσα από τις σελίδες του θα καταλάβετε γιατί κάποιες φορές, οι αλλαγές είναι δύσκολες. Θα μάθετε πως να τις αντιμετωπίζετε, να τις διαχειρίζεστε και να ωφελείστε από αυτές.

Η νέα πραγματικότητα έτσι όπως καθημερινά διαμορφώνεται αυτό που ζητάει από τον καθένα από εμάς είναι η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και η ψυχική ανθεκτικότητα. Όλα αυτά είναι μερικά από τα συστατικά που απαιτούνται να έχει ο σύγχρονος άνθρωπος για να μπορεί να ελίσσεται, να δημιουργεί και να προοδεύει άσχετα με τις δυσκολίες, τις ανατροπές και τους κινδύνους που μπορεί να παρουσιάζονται στο δρόμο του. Η "τέχνη" της κατανόησης και της σωστής αντιμετώπισης των αλλαγών είναι κάτι που μαθαίνεται και που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά όλους όσους ξέρουν τα μυστικά της.

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο εύκολα θα γίνετε "πλοηγός" σε κάθε μορφή αλλαγής που συμβαίνει στη ζωή σας.

Αποκτήστε το βιβλίο Το μονοπάτι της αλλαγής, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Το μυστικό: Καθημερινά μαθήματα ζωής - 40%

Με το βιβλίο "Το Μυστικό - Καθημερινά Μαθήματα Ζωής", η Rhonda Byrne, μέσα από ασκήσεις, συμβουλές, ενορατικές ιδέες και αποστάγματα σοφίας, μας δείχνει τον τρόπο να ζούμε καθημερινά σε αρμονία με τους νόμους που κυβερνούν όλα τα ανθρώπινα όντα και να μπορέσουμε τελικά να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας.

Γνωρίζοντας σε βάθος τις πανίσχυρες αλήθειες που αποκαλύπτει "Το Μυστικό", θα είστε σε θέση να εφαρμόζετε τον νόμο της έλξης πολύ καλύτερα από ό,τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Και τότε θα δείτε να αυξάνονται στη ζωή σας η χαρά, η αφθονία και η μεγαλοσύνη - κάθε μέρα που περνάει.

Αποκτήστε το βιβλίο Το μυστικό: Καθημερινά μαθήματα ζωής, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Πως να είσαι υπέροχος -40%

ΥΠΕΡΟΧΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΕ!

Είτε έχεις παγιδευτεί σε μια ρουτίνα και χρειάζεσαι έμπνευση για να κάνεις νέα αρχή, είτε ψάχνεις καθοδήγηση για να κατακτήσεις την ευτυχία, αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Περιλαμβάνει συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό κάθε μέρα, ακόμα κι όταν όλα πάνε στραβά.

Αποκτήστε το βιβλίο Πως να είσαι υπέροχος, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Ψυχική μπουγάδα -40%

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου "Η Ευτυχία είναι Απόφαση", μας δίνει ιδέες για το πώς να ξεκαθαρίσουμε όσα έχουμε συσσωρεύσει στον εαυτό μας, στις σχέσεις μας, στα οικονομικά μας, στην εργασία μας, στο χώρο μας, στο χρόνο μας.

Αν απαλλαγούμε από τα παλιά, τα περιττά, τα άχρηστα, τα αρνητικά, τα τοξικά, από όσα μας σαμποτάρουν, θα ανανεωθούμε, θα γίνουμε πιο ανάλαφροι και θα λειτουργούμε καλύτερα. Θα μπορούμε να χαιρόμαστε τον εαυτό μας περισσότερο, να απολαμβάνουμε τη ζωή και τις σχέσεις μας στο φουλ και να νιώθουμε περισσότερο ευτυχισμένοι. Το αξίζουμε.

Ένα βιβλίο-οδοστρωτήρας, που μας βοηθάει μέσα από μια γενναία μπουγάδα να ξεπλύνουμε τη σκόνη μέσα μας και έξω, ώστε να λάμψει η ουσία της ζωής μας.

Αποκτήστε το βιβλίο Ψυχική μπουγάδα, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Από την ανασφάλεια στην αυτοπεποίθηση -40%

Ποιες είναι οι ηλικίες σου;

Διότι, εκτός από τη χρονολογική, έχουμε άλλες 6 ηλικίες!
"Ηλικία" σημαίνει ένα σύνολο συμπεριφορών.

Ο συνδυασμός αυτών των 6 ηλικιών εξηγεί γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ανασφάλεια και κάποιοι άλλοι αυτοπεποίθηση.

ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Κατέβασε το ένα για ν’ ανέβει το άλλο.

Το βιβλίο αυτό μας δείχνει το μονοπάτι που οδηγεί από την ανασφάλεια στην αυτοπεποίθηση. Όλα εξαρτώνται από τις 6 ηλικίες. Πώς διαμορφώθηκαν; Πώς μπορούν ν’ αλλάξουν τώρα;

Γίνεται ένας άνθρωπος να νιώθει ανασφάλεια και αυτοπεποίθηση;

Και βέβαια γίνεται! Πώς; Η απάντηση σ’ αυτό το βιβλίο.

Αποκτήστε το βιβλίο Από την ανασφάλεια στην αυτοπεποίθηση, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

30 κλειδιά -40%

Τι θα έκανες αν µάθαινες πως κρύβεις µέσα σου ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων, σαν έναν χαµένο θησαυρό; Θα επιδίωκες να τον αναζητήσεις και να τον ξεθάψεις για να αποκτήσεις το πλούσιο περιεχόµενό του;

Με αυτό το σκεπτικό δηµιουργήθηκαν τα 30 Κλειδιά. Καθένα είναι σχεδιασµένο έτσι ώστε να ξεκλειδώσει µία από τις δυνατότητές σου και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πράγµατα για τον εαυτό σου που ίσως δεν γνώριζες µέχρι τώρα. Ένας θησαυρός που θα σου υπενθυµίσει, ερχόµενος στην επιφάνεια, την αξία που έκρυβες µέσα σου όλον αυτό τον καιρό.

Ένα βιβλίο κατάλληλο για να εµβαθύνουµε στο ποιοι είµαστε και να συνδεθούµε µε τις πραγµατικές µας ανάγκες.

Αποκτήστε το βιβλίο 30 κλειδιά, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Η λύση για το στρες -40%

Πόσοι από εσάς ξυπνάτε το πρωί και νιώθετε ότι λειτουργείτε στον αυτόματο πιλότο; Πόσοι νομίζετε ότι η ζωή είναι μια αδιάκοπη αλληλουχία στρεσογόνων περιστατικών;

Το στρες επηρεάζει κάθε έκφανση της ζωής μας: την εργασία, τις σχέσεις, την ποιότητα του ύπνου, την ψυχική και την πνευματική μας υγεία.

Στο νέο του βιβλίο, ο δρ Rangan Chatterjee παρουσιάζει τους κύριους στρεσογόνους παράγοντες της καθημερινότητας και προτείνει ένα πλάνο τεσσάρων βημάτων για μια πιο ολοκληρωμένη και ήρεμη ζωή. Απλές και εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές, για να αισθανθείτε γρήγορα υγιείς και ευτυχισμένοι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ουσιαστικό, εμψυχωτικό και επιστημονικά θεμελιωμένο. Ο δρ Chatterjee αντιμετωπίζει το καθηλωτικό μαρτύριο μιας κουραστικής καθημερινότητας που όλοι υπομένουμε, αλλά λίγοι μπορούμε να υπερνικήσουμε: το στρες".

Αποκτήστε το βιβλίο Η λύση για το στρες, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Βιβλία Συμβουλευτικής γονέων σε προσφορά

Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες. Μέρος Ά -50%

Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου δεν είναι ένα κλασικό βιβλίο µε εύκολες λύσεις και κοινότοπες νουθεσίες που επιδιώκει να σου πει τι πρέπει να κάνεις ως γονέας και τι όχι. Βασιζόµενο στη θετική ανατροφή, µια σύγχρονη προσέγγιση που επιτρέπει στους γονείς να χτίσουν και να διατηρήσουν ισχυρούς δεσµούς µε το παιδί σε όλα τα στάδια της αναπτυξιακής του πορείας, το βιβλίο 365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ηµέρες διαρθρώνεται σε 12 µήνες, καθένας από τους οποίους είναι αφιερωµένος σε έναν τοµέα-στόχο που θα πρέπει να κατακτήσεις. Κάθε τοµέας-στόχος, που παρουσιάζεται µε τρόπο αναλυτικό και εύληπτο, κρίνεται εξίσου σηµαντικός για την ανατροφή του παιδιού.

Αποκτήστε το βιβλίο Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες. Μέρος Ά, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες. Μέρος Β' -40%

Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει ορισµένες ιδέες και να σου προσφέρει συµβουλές που θα σε βοηθήσουν στη διαµόρφωση συναισθηµατικά υγιών και υπεύθυνων παιδιών. Απώτατος σκοπός είναι η οικοδόµηση µιας δεµένης και υγιούς οικογένειας, στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά θα νιώθουν αναπόσπαστα και δηµιουργικά µέλη της.

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει ένα πολύτιµο εργαλείο, µια πυξίδα απαραίτητη στο µοναδικό ταξίδι κάθε γονέα για το µεγάλωµα υγιών και ευτυχισµένων παιδιών.

Αποκτήστε το βιβλίο Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες. Μέρος Β', από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Το πιο χαρούμενο μωρό στον κόσμο! -40%

Ο δρ Harvey Karp αποκαλύπτει έναν εξαιρετικό θησαυρό που αναζητούν όλοι οι γονείς, έναν "αυτόματο" διακόπτη για το κλάμα του μωρού τους.

Σε μια πρωτοποριακή επαναξιολόγηση της βρεφικής ηλικίας, ο δρ Karp συνδυάζει τη σύγχρονη επιστήμη και την αρχαία σοφία για να αποδείξει ότι τα νεογέννητα δεν είναι τελείως έτοιμα για τον κόσμο όταν γεννιούνται. Μέσα από την έρευνα και την πείρα του, έχει αναπτύξει 4 βασικές αρχές που είναι κρίσιμες για να κατανοήσουμε τα μωρά, αλλά και για να βελτιώσουμε τον ύπνο τους και να ηρεμήσουμε τις αισθήσεις τους.

Αποκτήστε το βιβλίο Το πιο χαρούμενο μωρό στον κόσμο!, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Τι σκέφτεται το παιδί μου; -40%

Μάθετε τι πραγματικά εννοεί το παιδί σας όταν λέει "Κοίτα τι έκανα!" "Μα δεν είμαι κουρασμένος" ή "Με ντροπιάζεις".

Αναλύοντας πάνω από 100 καθημερινές καταστάσεις, το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσετε τη συμπεριφορά του παιδιού σας, να κατανοήσετε τα συναισθήματά του και να υιοθετήσετε την καλύτερη προσέγγιση όσον αφορά τη διαπαιδαγώγησή του.

Θα ανακαλύψετε τα ορόσημα που περνά το παιδί σας από τις ηλικίες των 2 έως 7 χρόνων, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε βασικά θέματα που σας απασχολούν, όπως τα πείσματα, η αντιζηλία μεταξύ αδελφών, δυσκολίες στον ύπνο, ασφάλεια στο Διαδίκτυο και πολλά ακόμη.

Συντονιστείτε με τις ενδόμυχες σκέψεις του παιδιού σας και γίνετε ο γονιός που θα θέλατε να είστε.

Αποκτήστε το βιβλίο Τι σκέφτεται το παιδί μου;, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Βιβλία για Διατροφικές Διαταραχές σε προσφορά

Η καλύτερη δίαιτα του κόσμου -50%

Οι διατροφικές διαταραχές είναι πλέον παρελθόν, ένα κομμάτι της ζωής μου που με καθόρισε, όμως δεν με προσδιορίζει στο παρόν και δεν θα ορίζει το μέλλον μου.

Επιτέλους έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου. Τον σέβομαι, τον αποδέχομαι και τον αγαπώ. Φροντίζω και θρέφω σώμα και νου, ώστε να παραμένω υγιής. Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα ένας άτυχος και δυστυχισμένος άνθρωπος. Σήμερα αιθάνομαι τυχερή και ευτυχισμένη. Ίσως, αν δεν είχα απολέσει την υγεία μου, να μην κατάφερνα να εκτιμήσω όλα όσα αξίζουν στη ζωή.

Αν αναζητάς τη μία και μοναδική «Καλύτερη Δίαιτα του Κόσμου», σε αυτό το βιβλίο θα βρεις τη δική σου μοναδική δίαιτα στο μεγάλο ταξίδι προς τη συνολική υγεία και ευημερία.

Αποκτήστε το βιβλίο Η καλύτερη δίαιτα του κόσμου, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Αναζητώντας ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ των ονείρων σου -40%

Ο διαιτολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας, Master Practitioner on Eating Disorders, με το βιβλίο Αναζητώντας το μαγικό βάρος των ονείρων σου ολοκληρώνει την τριλογία σχετικά με τις διαταραχές πρόσληψης τροφής και τη διαχείριση του βάρους, αποκαλύπτοντας όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά του για το πώς ο καθένας μπορεί να πετύχει το δικό του «Μαγικό Βάρος».

Αποκτήστε το βιβλίο Αναζητώντας ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ των ονείρων σου, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Βιβλία για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας

Εγχειρίδιο μεθοδολογίας έρευνας -40%

Το παρόν εγχειρίδιο αποτελεί μια εισαγωγή στις ποσοτικές και ποιοτικές ερευνητικές μεθόδους, και έχει στόχο να παρουσιάσει με τρόπο συνοπτικό και έγκυρο τα εργαλεία που απαιτούνται ώστε οι εν λόγω μέθοδοι να χρησιμοποιούνται ακόμα και από μη εξειδικευμένους επαγγελματίες. Χωρίς να απλουστεύει, προστατεύει τους χρήστες από τυχόν ατοπήματα ή κενά που θα μπορούσαν να βλάψουν την αξιοπιστία των συμπερασμάτων.

Αποκτήστε το βιβλίο Εγχειρίδιο μεθοδολογίας έρευνας, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Έρευνα και εκπαιδευτική πράξη στην ειδική αγωγή -40%

Η Ειδική Αγωγή στην Ελλάδα φαίνεται να παρουσιάζει σταδιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, καθώς γίνεται προσπάθεια να εγκαταλειφθεί το παραδοσιακό ιατροκεντρικό μοντέλο και να εναρμονιστεί με τη φιλοσοφία του κοινωνικού μοντέλου παρέμβασης. Παρ' όλα αυτά συναντώνται δυσκολίες και ελλείψεις τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε θεσμικό και πρακτικό επίπεδο.

Έχοντας ως σκοπό να αναδείξει τη σημαντικότητα του ζητήματος της ειδικής αγωγής, να ευαισθητοποιήσει την επιστημονική κοινότητα, αλλά και συμβάλει στην αναγκαιότητα επιστημονικής και μεθοδικής προσέγγισης του θέματος, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει ποικίλες παιδαγωγικές, διδακτικές, ψυχολογικές, κοινωνιολογικές και ερευνητικές προσεγγίσεις για τα άτομα με αναπηρία.

Αποκτήστε το βιβλίο Έρευνα και εκπαιδευτική πράξη στην ειδική αγωγή, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Σχολική συμβουλευτική και παρεμβάσεις για παιδιά με διαταραχές -40%

Οι διαταραχές των παιδιών (αναπτυξιακές, γνωστικές, συναισθηματικές, σχολικής, ψυχοκοινωνικής προσαρμογής κ.ά.) και οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του σχολείου και της οικογένειας με βάση τη θεωρία και την έρευνα της ψυχικής ανθεκτικότητας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων τα τελευταία χρόνια. Με το θέμα αυτό ασχολείται και το παρόν βιβλίο. Στο πλαίσιο της σχολικής συμβουλευτικής και της ενταξιακής ψυχοπαιδαγωγικής, οι συγγραφείς εξετάζουν την ατομική, οικογενειακή και σχολική δυναμική ενός ευρέος φάσματος δυσκολιών και διαταραχών (ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών) στην παιδική ηλικία και συζητούν διεξοδικά τη διαχείριση και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Αποκτήστε το βιβλίο Σχολική συμβουλευτική και παρεμβάσεις για παιδιά με διαταραχές, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Σοφία Τουμανίδου

sofia toumanidou 02Μέλος της Διαχειριστικής ομάδας του PSYCHOLOGY.GR.
Επιμέλεια άρθρων, Υποστήριξη συνεργατών.