Ο φετινός Απρίλιος καταγράφηκε ως ο πιο ζεστός της δεκαετίας. Ας δούμε λοιπόν πώς διαλέξατε να περάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο μέσα σε έναν μήνα τόσο ζεστό, σαν πρωταπριλιάτικο αστείο. 

Μαζέψαμε σε αυτό άρθρο τα 10 βιβλία που διαλέξατε για να χαρακτηρίσουν την αρχή της άνοιξης. Φάνηκε πως ο ήλιος έφερε μαζί την αισιοδοξία, καθώς πολλοί απο εσάς, έβαλαν ως στόχο να μάθουν λίγα παραπάνω για τις σχέσεις, ίσως θέλοντας να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία και την ενσυνειδητότητα.

Ας δούμε πώς το καταφέρατε αυτό! 

1. Κράτα με σφιχτά 

Θα θέλατε να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα μια υγιή σχέση, να διώξετε τη φθορά, να σώσετε μια σχέση που παραπαίει ή να ζητήσετε συγγνώμη για ό,τι πλήγωσε τον ή τη σύντροφό σας; Όλοι έχουμε ανάγκη από μια ζωή γεμάτη αγάπη, όλοι χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση και τη συναισθηματική εγγύτητα του ή της συντρόφου μας.

Σε αυτό το βιβλίο, η Dr. Sue Johnson μας δίνει απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, παρέχοντάς μας έναν οδικό χάρτη για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το βιβλίο αυτό βασίζεται στην κλινική εμπειρία της συγγραφέως, είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ, σε κατανοητή γλώσσα και γεμάτο καθημερινά παραδείγματα, σε κάποια από τα οποία πολλοί από εμάς θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Η Dr. Sue Johnson ανέπτυξε μια πρωτοποριακή προσέγγιση, το μοντέλο θεραπείας EFT (Emotionally Focused Therapy), το οποίο προέκυψε έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρικής δουλειάς με ζευγάρια και οικογένειες. Θεωρείται δε το πλέον αποτελεσματικό μοντέλο για τη δημιουργία σχέσεων αγάπης - σε ποσοστό 86% τα ζευγάρια που θεραπεύτηκαν εφαρμόζοντας αυτό το μοντέλο δηλώνουν ικανοποίηση, ακόμη και ευτυχία, στη σχέση τους. Είναι εγκεκριμένο από την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία ως ένα μοντέλο που αποτελεί προϊόν εμπειρικής έρευνας και που τώρα, για πρώτη φορά, περιγράφεται διεξοδικά σε ένα βιβλίο.

Αποκτήστε το βιβλίο Κράτα με σφιχτά στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας! 

2. Το βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου

Κάθε γονιός θέλει δύο βασικά πράγματα:

Να είναι το παιδί του ευτυχισμένο και να μην τα θαλασσώσει με την ανατροφή του.

Πώς επιτυγχάνονται όμως αυτά;

Σε αυτό το καθηλωτικό, έξυπνο και με χιούμορ βιβλίο, η αναγνωρισμένη ψυχοθεραπεύτρια Philippa Perry εξηγεί πώς χτίζονται ισχυροί δεσμοί αγάπης με τα παιδιά μας και πώς αυτοί οι δεσμοί προάγουν την πνευματική και ψυχική υγεία τους τόσο στην παιδική όσο και στη μετέπειτα ζωή τους.

Αντί να καταστρώσει το «τέλειο» πλάνο ανατροφής, μας προσφέρει μια πλήρη εικόνα των στοιχείων που οδηγούν στη βέλτιστη σχέση γονέα-παιδιού. Με αυτό το φρέσκο και χωρίς επικριτική διάθεση βιβλίο μάς βοηθάει:

  • Να καταλάβουμε πώς ο τρόπος που έχουμε μεγαλώσει και το ψυχολογικό μας υπόβαθρο επηρεάζουν την ανατροφή των παιδιών μας
  • Να αποδεχτούμε τα λάθη μας και να μάθουμε τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά
  • Να σπάσουμε τα αρνητικά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα ανατροφής
  • Να διαχειριστούμε τόσο τα δικά μας συναισθήματα όσο και του παιδιού μας
  • Να αντιληφθούμε τι μηνύματα περνούν οι διαφορετικές συμπεριφορές.


Mε εύστοχες και σοφές συμβουλές, είναι το βιβλίο που κάθε γονιός θα θέλει να διαβάσει και κάθε παιδί θα εύχεται να είχαν διαβάσει οι γονείς του!

Βρείτε Το βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

3. Το ημερολόγιο ενός θεραπευτή 

Η έκδοση του "Ηµερολογίου ενός θεραπευτή" συμπίπτει µε τη συµπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, που ίδρυσε η Χάρις Κατάκη το 1984.

Στο "Ηµερολόγιο" η συγγραφέας καλεί τον αναγνώστη σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου µας φανερώνει τις άγνωστες πτυχές της ζωής ενός θεραπευτή και αποκαλύπτει τα πλέον κοµβικά συστατικά που, µέσα στα χρόνια, συγκρότησαν τη θεραπευτική της προσέγγιση.

Έτσι, ανάμεσα σε άλλα, ο αναγνώστης θα γνωρίσει τη σημασία που έχει η επαφή µας µε τις γενεαλογικές και τις πολιτισµικές µας καταβολές προκειμένου να ενώσουμε τους κρίκους της προσωπικής µας αλυσίδας και να βρούμε τον εαυτό µας· µαζί µε τη συγγραφέα, ο αναγνώστης θα προσπελάσει ξανά τις κρίσιµες καµπές της προσωπικής του πορείας, όταν κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το επάγγελµα, τον γάµο, τη ζωή του· θα προβληµατιστεί για τον τραγικά διττό, πολλές φορές, χαρακτήρα της καθηµερινής του γλώσσας, όταν άλλο λέει και άλλο εννοεί. Κυρίως, όµως, όλα αυτά θα τα δει µέσα από το πρίσµα ενός θεραπευτή: η συγγραφέας έχει προ πολλού αµφισβητήσει την ανάγκη της απόστασης ανάµεσα στους θεραπευτές και στους θεραπευόµενους, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας µεταξύ τους και καταργώντας την εικόνα ενός παντοδύναµου, απόµακρου και ουδέτερου θεραπευτή.

Με το "Ηµερολόγιο", η Χάρις Κατάκη διανύει µια ξεχωριστή διαδρομή, αφήνοντας πίσω της ίχνη που ο αναγνώστης µπορεί να ακολουθήσει για να ανοίξει τις δικές του κλειστές πόρτες και να βρεθεί στα δικά του ξέφωτα.

Βρείτε το βιβλίο Το ημερολόγιο ενός θεραπευτή στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

4. Εργασία με τον εαυτό σου 

Ζούµε σε µια περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας όπου καλούµαστε να ανταποκριθούµε σε πολλές προκλήσεις, σε συλλογικό αλλά και ατοµικό επίπεδο: πανδηµία, κλιµατική αλλαγή, πληθώρα νέων πολιτικών, οικονοµικών και κοινωνικών δυσκολιών. Αν µη τι άλλο, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σηµαντικό να καταφέρουµε να ανταποκριθούµε σε αυτές τις προκλήσεις µε ηρεµία, και όχι πανικό.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε ως απάντηση στο αυξηµένο στρες και άγχος που βιώνουµε καθηµερινά, και περιλαµβάνει µεθόδους που εφαρµόζοντάς τες στην καθηµερινότητά µας, µπορούν να µας βοηθήσουν να µειώσουµε τα επίπεδα του άγχους µας και να καλωσορίσουµε περισσότερη ηρεµία και γαλήνη στη ζωή µας.

Πώς λειτουργούν αυτές οι µέθοδοι; Πολύ από το καθηµερινό µας στρες και άγχος οφείλεται στο νόηµα που δίνουµε σε ό,τι µας συµβαίνει, που δεν είναι άλλο από τις σκέψεις που προηγούνται ή ακολουθούν ένα γεγονός.

Πιστεύοντας σκέψεις τύπου δεν θα τα καταφέρω, έπρεπε να µου απαντήσει, δεν έπρεπε να µου πει ψέµατα, δεν θα τα προλάβω όλα, σκέφτεται µόνο τον εαυτό του, κανείς δεν µε καταλαβαίνει, δεν βγάζω αρκετά χρήµατα, δεν είµαι αρκετή, η ζωή είναι δύσκολη, έκανα λάθος επιλογές προκαλούνται επώδυνα συναισθήµατα που µε τη σειρά τους προκαλούν περισσότερες σκέψεις. Αποτέλεσµα; Κούραση, θυµός, απογοήτευση, θλίψη, καβγάδες, παρεξηγήσεις. Πιστεύοντας αυτές τις σκέψεις, µπαίνουµε σε ένα φαύλο κύκλο που µπορεί να επιδεινώσει χωρίς ουσιαστικό λόγο την εµπειρία µας και αυτό γιατί συνήθως σκέψεις σαν αυτές δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Οι µέθοδοι που περιγράφονται στο βιβλίο θα σου δείξουν πώς να παίρνεις απόσταση από στρεσογόνες σκέψεις, πριν τις πιστέψεις ως αληθινές. Παρατηρώντας και διερευνώντας τες, θα µάθεις από υπηρέτης να γίνεσαι κυρίαρχος του µυαλού σου. Αποτέλεσµα; Λιγότερο άγχος, περισσότερη ηρεµία, καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις, πιο ευχάριστη ζωή.

Βρείτε το βιβλίο Εργασία με τον εαυτό σου στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

5. Το παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής 

Γιατί δεν απολαμβάνεις τη ζωή όσο θα ήθελες;

Ίσως η απάντηση να μην είναι αυτή που νομίζεις. Δεν φταις εσύ. Ίσως όμως ευθύνονται όσα ακούς πως πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις τη ζωή.

Ο ήρωας της ιστορίας έχει την τύχη να συναντήσει μια μαγική οδηγό που του δείχνει ένα εναλλακτικό μονοπάτι.

Σε αυτό το πρωτοπόρο και αντισυμβατικό βιβλίο, ο Δημήτρης Φλαμούρης PhD καταρρίπτει πολλούς από τους μύθους του χώρου της αυτοβελτίωσης.

Συνδυάζοντας τις τελευταίες έρευνες της νευροεπιστήμης, της νέας επιστήμης του άγχους και της επιστήμης της κινητοποίησης, με την Ψυχολογία, την Υπαρξιακή Φιλοσοφία αλλά και την Αρχαία Σοφία προτείνει έναν διαφορετικό, πιο ανθρώπινο δρόμο.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα διαβάσεις:

  • Πώς μπορείς να ζήσεις πιο ευτυχισμένα ακόμα και χωρίς να έχεις στόχους ή όνειρα.
  • Πώς μπορείς να βρεις τι θέλεις στη ζωή σου (και ότι είναι φυσιολογικό να μην το ξέρεις ακόμα).
  • Πώς να διαχειρίζεσαι το άγχος και να το κάνεις σύμμαχο (όσο και αν αγχώνεσαι). Στην πράξη.Πώς να λύσεις τον γρίφο της χαμηλής αυτοπεποίθησης. Στην πράξη.
  • Πώς να διαχειριστείς τις αρνητικές σκέψεις και τα δυσάρεστα συναισθήματα που σε ταλαιπωρούν. Στην πράξη.
  • Πώς να κατανοήσεις και να τιθασεύσεις το μυαλό σου.
  • Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με όλους. Στην πράξη.
  • Πώς να βρεις τη δύναμη της θέλησης για να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις αλλά δυσκολεύεσαι και πώς να αντιστέκεσαι στους πειρασμούς. Στην πράξη.
  • Πώς να απαντήσεις στο ερώτημα του νοήματος της ζωής.

Γραμμένο με το γνωστό πρακτικό και ιδιαίτερα προσιτό ύφος του συγγραφέα, το βιβλίο υπόσχεται να σε ταξιδέψει σε μέρη του εαυτού σου που δε θα φανταζόσουν ποτέ ότι υπήρχαν. Σε ένα παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής.

Είσαι έτοιμος για μια ζωή με νόημα;

Βρείτε το βιβλίο Το παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

6. Νίκησε τις τοξικές σχέσεις 

Έχετε την εντύπωση ότι επιλέγετε πάντα τον "ακατάλληλο" άνθρωπο; Μήπως ο σύντροφός σας σας ελέγχει και προσπαθεί να σας επιβληθεί; Ή μήπως είστε εσείς που τρέχετε ξοπίσω από έναν σύντροφο που μοιάζει ψυχρός και απόμακρος;

Κάποιες φορές και για διάφορους λόγους, οι σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους (συντρόφους, παιδιά, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους) είναι δύσκολες, συχνά μάλιστα φτάνουν στο σημείο να γίνουν πραγματικά "τοξικές", δημιουργώντας μας σοβαρά προβλήματα. Και οι ενδείξεις είναι τόσο ανεπαίσθητες που δυσκολευόμαστε να τις αναγνωρίσουμε.

Σε αυτό το ευφυές βιβλίο η ψυχολόγος Marion Blique μας δείχνει βήμα βήμα πώς να ξεμπλέξουμε το κουβάρι των σημαντικών σχέσεων στη ζωή μας.

Ανακαλύπτουμε τα διαφορετικά στιλ (ασφαλές, αποφευκτικό, συμβιωτικό, χαοτικό) με τα οποία δημιουργούμε τις σχέσεις μας, βρίσκουμε αυτά που μας ταιριάζουν καλύτερα και εντοπίζουμε την ανασφάλεια και τη συναισθηματική εξάρτηση στον εαυτό μας και στους άλλους. Και το πιο σημαντικό: μαθαίνουμε τρόπους για να καλλιεργήσουμε αρμονικές και υγιείς σχέσεις με τους ανθρώπους.

- 21 μέρες προσωπικής πορείας για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.

- Ασκήσεις και τεστ για να μάθετε τι είδους σχέσεις δημιουργείτε και πώς λειτουργείτε μέσα σε αυτές.

- Συμβουλές και τρόποι για να απαλλαγείτε από την τοξικότητα στη ζωή σας και να αναπτύξετε υγιείς και ικανοποιητικές σχέσεις.

Βρείτε το βιβλίο Νίκησε τις τοξικές σχέσεις στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

7. Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις

Το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις", είναι ένα από τα καλύτερα και πιο πολυδιαβασμένα βιβλία του Λεό Μπουσκάλια. Είναι ένας ολόκληρος θησαυρός και μία ατελείωτη πηγή έμπνευσης, θάρρους και αποφασιστικότητας για όλους όσους αναζητούν μία καινούρια διάσταση στην προσωπικότητα τους και στη ζωή τους μέσα από τους δρόμους της κατανόησης και της αγάπης.

Καθηγητής της παιδαγωγικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, ψυχολόγος και συναρπαστικός ομιλητής, ο Μπουσκάλια σε καθηλώνει και σε μεταμορφώνει με τα βιβλία του, που όλα σχεδόν πηγάζουν από ομιλίες, διαλέξεις και ελεύθερες συζητήσεις μέσα και έξω από τις πανεπιστημιακές αίθουσες, "φωνάζει, μιμείται, γελά, δακρύζει και κλαίει", γράφει ένας σχολιαστής και συμπληρώνει: "Το να παρακολουθείς το Μπουσκάλια να μιλά είναι σαν να κουβεντιάζεις μ' έναν παλιό φίλο πάνω σ' ένα κοινό και ποθητό θέμα''.

Βρείτε το βιβλίο Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

8. Τα μυστικά της απόλυτης αυτοπεποίθησης 

Μήπως υποτιμάτε την αξία σας;

Μήπως φοβάστε ότι θα κάνετε ή θα πείτε κάτι που είναι λάθος;

Μήπως έχετε «αποδεχθεί τη μοίρα σας» και απλώς ζείτε «βγάζοντάς τα πέρα»;

Αυτός δεν είναι τρόπος να ζει κανείς! Τώρα, όπως τόσοι άλλοι, μπορείτε να απολαύσετε την προσωπική σας ιστορία επιτυχίας, μαθαίνοντας τις αρχές της απόλυτης αυτοπεποίθησης. Σε αυτό το βιβλίο ο Δρ

Ρόμπερτ Άντονι αποκαλύπτει τα μυστικά που διδάσκει στα εργαστήρια αυτοβελτίωσης και στα σεμινάριά του, που έχουν αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, αστέρες του αθλητισμού και διασημότητες γνωρίζουν ότι η απόλυτη αυτοπεποίθηση μπορεί να σε φτάσει στην κορυφή. Τώρα ήρθε η ώρα να το μάθετε κι εσείς.

ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:

Πώς να αξιοποιείτε τη δημιουργική φαντασία σας και να τη χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε.

Πώς να απαλλάξετε το μυαλό σας από το φόβο, την ανησυχία και τις ενοχές, και να ξεπεράσετε τις αποτυχίες σας.

Τους καλύτερους τρόπους για να επικοινωνείτε με τους άλλους και την τέχνη της ψιλοκουβέντας.

Τους πιο απλούς τρόπους για να αποκτήσετε ξεκάθαρη οπτική των πραγμάτων και να θέσετε στόχους.

Τις χαρές και τα οφέλη της διαφορετικότητας.

Αφήστε τον Δρα Άντονι να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα, μέρα με τη μέρα, στο μονοπάτι της απόλυτης αυτοπεποίθησης -στην επαγγελματική, οικογενειακή, ερωτική και οικονομική ζωή σας, καθώς και στη σωματική και ψυχική σας υγεία- και αποκτήστε μια νέα, απόλυτα θετική και γεμάτη αυτοπεποίθηση νοοτροπία.

Βρείτε το βιβλίο Τα μυστικά της απόλυτης αυτοπεποίθησης στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

9. Πως να μιλάτε στους εφήβους ώστε να σας ακούν και πως να του ακούτε ώστε να σας μιλούν 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΑΣ!

Οι διεθνούς φήμης ειδήμονες στη συμβουλευτική οικογενειών Αντέλ Φέιμπερ και Ιλέιν Μάζλις βοήθησαν εκατομμύρια οικογένειες μέσα από το επιτυχημένο μπεστ σέλερ τους "Πώς να μιλάτε στα παιδιά ώστε να σας ακούν & πώς να τα ακούτε ώστε να σας μιλούν. Τώρα, επανέρχονται μ' αυτό τον ζωντανό, πρακτικό οδηγό, που αντιμετωπίζει τα σύγχρονα ζητήματα της εφηβείας.

Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε την καινοτόμο προσέγγιση των Φέιμπερ και Μάζλις για την δημιουργία ενός ειλικρινούς, ανοιχτού και γεμάτου αμοιβαίο σεβασμό διαλόγου ανάμεσα στους γονείς και τους εφήβους, ενώ μαζί θα μάθετε πώς;

  • Να ακούτε και να απαντάτε αποτελεσματικά στις ανησυχίες των εφήβων σας
  • Να εκφράζετε τον εκνευρισμό ή τον θυμό σας χωρίς να πληγώνετε τα συναισθήματά τους
  • Να αναλαμβάνετε δράση χωρίς να τιμωρείτε
  • Να ενθαρρύνετε τους εφήβους σας να αναλαμβάνουν ευθύνες
  • Να βρίσκετε μαζί λύσεις στα προβλήματα σας
  • Να μιλάτε για το σεξ και τα ναρκωτικά χωρίς να κάνετε κήρυγμα ή να αποξενώσετε από τα παιδιά σας

Βρείτε το βιβλίο Πώς να μιλάτε στους εφήβους ώστε να σας ακούν και πώς να τους ακούτε ώστε να σας μιλούν στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

10. Συναισθηματική ευδαιμονία 

Πώς συμφιλιώνουμε την ανάγκη μας να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με την επιθυμία μας να προστατεύουμε τους άλλους;

Ο Osho, ένας από τους πιο καινοτόμους και εμπνευσμένους πνευματικούς δασκάλους της εποχής μας, προσφέρει μια πρακτική και εμπεριστατωμένη προσέγγιση. Το βιβλίο αυτό, που περιλαμβάνει νέο, ανέκδοτο υλικό, μας βοηθά να ανακαλύψουμε τα συναισθήματά μας, να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις με τρόπο που να οδηγεί στη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας και των γύρω μας, και να ανταποκριθούμε στα απρόοπτα της ζωής με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ισορροπία.
Θα ανακαλύψουμε:

  • Τον αντίκτυπο του φόβου, του θυμού και της ζήλιας στη ζωή μας.
  • Πώς κάποια συναισθήματα, όπως η ενοχή, η ανασφάλεια και ο φόβος, έχουν τη δύναμη να μας χειραγωγούν.
  • Πώς να αποφύγουμε τις βλαβερές για την υγεία μας αντιδράσεις σε έντονα συναισθήματα.
  • Πώς να μετατρέψουμε καταστροφικά συναισθήματα σε δημιουργική ενέργεια.
  • Τον ρόλο της κοινωνίας και της κουλτούρας στο είδος των συναισθημάτων μας.

Η μοναδική διεισδυτική ματιά του Osho στον νου και στην καρδιά του ανθρώπου οδηγεί πολύ πέρα από τα όρια της συμβατικής ψυχολογίας. Μας διδάσκει πώς να βιώνουμε τα συναισθήματά μας στο έπακρο και να τα διαχειριζόμαστε δημιουργικά, ώστε να επιτύχουμε μια πλούσια και γεμάτη νόημα ζωή.

Βρείτε το βιβλίο Συναισθηματική ευδαιμονία στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο μας!

Αυτά είναι μερικά απο τα βιβλία που έπεσαν στα χέρια σας τον Απρίλιο. Ελπίζουμε λοιπόν κάθε ένα απο αυτά, να σας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία και την όρεξη για τη ζωή.

Άλλωστε, η άνοιξη πάντα μας βοηθάει να δούμε τα πράγματα λίγο καλύτερα, και να διώχνουμε απο τη ζωή μας τα τοξικά κομμάτια που μας το κάνουν δύσκολο να δούμε πιο "φωτεινά" την καθημερινότητα. Και, βιβλία σαν τα παραπάνω, μπορούν να μας διδάξουν πως να το κάνουμε αυτό πιο εύκολα. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα διαλέξετε να διαβάσετε τον Μάιο, όντες μια ανάσα πριν το καλοκαίρι σας. Μέχρι τότε, τα παραπάνω βιβλία υπόσχονται να σας αφήσουν μια ευχάριστη γεύση. 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Χάιντι Μαρτινίδου

martinidou haidiΜέλος της Διαχειριστικής ομάδας του PSYCHOLOGY.GR.
Επιμέλεια άρθρων, Υποστήριξη συνεργατών.